Om oss

1994 startades åkeriet när ICA skulle sälja ut sina bilar. Då investerades det i två bilar och ett långt samarbete ihop med ICA. Vagnsparken och samarbete utökades successivt under årens gång.

Vi har idag stor erfarenhet utav Kyl- och Frystransporter där vi trafikerar hela Östergötland och delar av Mellansverige. Dom senaste åren har vi även utvecklat vår verksamhet på andra områden i så som återvinning och schakttransporter.
Vi har även siktet på framtiden med fossilfria transporter där vi använder fordon som drivs på både flytande och komprimerad biogas men även på enbart el.

Vi strävar alltid efter hållbara transporter med miljö i tanken. Vi som åkeri tycker det är viktigt att hålla fokus på nya möjligheter och tankesätt att sköta transporter på och vi vill hålla en hög lägsta-nivå. Detta har gett oss godkänd-stämpel hos Fairtransport vilket vi är väldigt stolta över.

Åkeriets viktigaste resurs, vår personal, består av ca 35 personer varav 30 är chaufförer. Vi jobbar dagligen med att hålla en god och säker arbetsmiljö.